Brev til trær, Stordammen, 59,720564 N - 10,132282 E

Tause vitner

Sporadiske livesendinger av typen digital formatfumling fra facebooksiden @cathisatelje

 

Kunst i trærne og på nettet

 

Naturen trenger ikke kunst. Men vi trenger naturen og vi trenger kunst. LiveStream av «Brev til trær» ble til i rekordfart. Teknologien var klar fra Østlandsutstillingen og trykkene lå i skuffen og ventet på å få komme ut. Innstallasjonen blir fotografert med et viltkamera som sender bildene direkte til skjermen din hver time eller oftere hvis det er bevegelse forran kamera. -stikk gjerne innom tunet og vink til en venn ;)

 

Det er stillhet som tilstand og ikke fraværet av lyd som opptar meg. Arbeidene mine handler om de samtalene som starter der ordene slutter. Denne livsnødvendige stillheten finner jeg i naturen og derfor både starter og slutter arbeidene mine ute, blant trærne og vinden og naturkreftene. Naturen tærer langsomt på trykkene og prosessen er ikke tidsbestemt. De blir hengende til jeg syntes de er ferdige.

 

Jeg jobber med tradisjonelle grafikkteknikker på utradisjonelle måter. Lagvise trykk i blant annet etsning, koldnål, tresnitt og lino. Store monotrykk på papir som får seg en måned eller to ute under åpen himmel for å få den rette patinaen. Å henge arbeider ut i naturen startet jeg med i 2015 og etter det har det blitt flere spennende stedsspesifikke installasjoner.

 

 

Mer om andre Kunstprosjekter